Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 19:08

Χρηματοδότηση για δίκτυα αποχέτευσης σε Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χρηματοδότηση για δίκτυα αποχέτευσης σε Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο

 

Χρηματοδότηση ύψους 3.544.000 ευρώ διατέθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε δύο χωριά του Δήμου Πύλου - Νέστορος και συγκεκριμένα στο Αμπελόφυτο και το Κορυφάσιο.

Η πίστωση προέκυψε μετά τη σχετική δέσμευση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούνιο ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, όταν είχε επισκεφθεί την περιοχή.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται, ειδικότερα, ότι “η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Αμπελοφύτου και Κορυφασίου είναι έργο άμεσης προτεραιότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και την αξιοποίηση των υποδομών που έχουν ήδη κατασκευαστεί”.

Ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε, τέλος, σε δηλώσεις του και ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι “η ποιότητα ζωής των πολιτών μας, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική μας προτεραιότητα”, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες προς τον συμπατριώτη μας υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER