Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 18:44

Εκτακτη χρηματοδότηση για την ύδρευση των Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκτακτη χρηματοδότηση για την ύδρευση των Φιλιατρών

Εκτακτη οικονομική ενίσχυση 250.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Τριφυλίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας στην πόλη των Φιλιατρών και τις συνδέσεις 600 παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης.

Οπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας, υπεύθυνος για τα Φιλιατρά Βασίλης Παπαθεοδοσίου, η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε χάρη στον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, τον οποίο και ευχαριστεί δημόσια.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανακοίνωση μιας τόσο σημαντικής χρηματοδότησης και μάλιστα έκτακτης γίνεται από τον αντιδήμαρχο και όχι από τον ίδιο το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα. Πάντως ο κ. Παπαθεοδοσίου εκφράζει τις ευχαριστίες του και προς την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, ευχαριστίες που όπως τονίζει είναι όλων των κατοίκων. Οσον αφορά τις συνδέσεις που θα συνδεθούν με το νέο δίκτυο, πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα και η μη σύνδεσή τους είχε ως αποτέλεσμα την παράλληλη λειτουργία παλιού και νέου δικτύου, με πολλά σπασίματα στο παλιό και συχνές διακοπές στην υδροδότηση της πόλης.

Χαρακτηριστικά στη χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Παπαθεοδοσίου τονίζει: «Με τις επίμονες και επίμοχθες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, καθώς και με την καθοριστική συνέργεια του Μεσσήνιου υπουργού Αλ. Χαρίτση, εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση 250.000 ευρώ αποκλειστικά για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών στην πόλη των Φιλιατρών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και ειδικά τις συνδέσεις εξακοσίων παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης. Προσωπικά εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον κ. υπουργό, αλλά και τις ευχαριστίες όλων των κατοίκων της πόλης μας, διότι με το έργο αυτό θα λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα με τους σπασμένους αγωγούς που έχουν σαν συνέπεια να υπάρχουν λακκούβες στους δρόμους. Εκφράζω επίσης τις ευχαριστίες μου προς την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας για την καθοριστική συνεργασία της».

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER