Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 16:41

Πρόταση 8 εκατ. ευρώ από την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης Α.Ε.

Γράφτηκε από την
Πρόταση 8 εκατ. ευρώ από την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης Α.Ε.

Πρόταση προϋπολογισμού 8.000.000 ευρώ υποβάλλει η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης Α.Ε., για ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου επέκτασης του δικτύου διανομής, έχοντας παράλληλα ολοκληρώσει διεθνή διαγωνισμό προϋπολογισμού 1.220.000 ευρώ με ΦΠΑ, για την προσθήκη 100 νέων συνδέσεων.

Αυτό γνωστοποιεί η εταιρεία με σχετική ανακοίνωσή της, στην οποία προσθέτει ότι με τις πιο πάνω ενέργειες “θα έχει καλύψει το σύνολο των κατοικιών της Μεγαλόπολης”.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “στο πλαίσιο διερεύνησης οικονομικών εναλλακτικών θερμικών πηγών ενέργειας για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΔΑ Σταύρο Ραπτόπουλο και την διευθύνουσα σύμβουλο και αντιπρόεδρο Στεφανία Μωσσέ, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε. και πρώην δήμαρχος Σπύρος Τσιριγώτης, η διευθύντρια της επιχείρησης Νίκη Δράκου και ο συντονιστής κυβερνητικού έργου της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνος Ρουσιάς”.

Από την συνάντηση πρόεκυψε ότι η ΔΕΔΑ μπορεί να κατασκευάσει τις υποδομές υποδοχής φυσικού αερίου χρηματοδοτούμενες από το ΕΣΠΑ, καταλήγει η ανακοίνωση.


NEWSLETTER