Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 12:04

Εκπαιδευτική διημερίδα της Pharmagroup ΑΕ

Γράφτηκε από την
Εκπαιδευτική διημερίδα της Pharmagroup ΑΕ

Ο όμιλος Pharmagroup ΑΕ διοργανώνει σήμερα και αύριο στην Καλαμάτα διημερίδα, στο πλαίσιο της 3ης Επιστημονικής και Εκπαιδευτικής Διημερίδας Πελοποννήσου, με θέμα "Το φαρμακείο ακρογωνιαίος λίθος συμβούλων και υπηρεσιών για το ευ ζην".

Η επιστημονική διοργάνωση ξεκινά στις 12.30 σήμερα Σάββατο μεσημέρι και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου "Elite City Resort".

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας σειράς παρόμοιων ημερίδων σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου, της δυτικής αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας, με σκοπό την ενημέρωση των φαρμακοποιών και επαγγελματιών του κλάδου Υγείας τόσο σε επιστημονικά όσο και σε θεσμικά θέματα.

Με 15 ομιλητές, 20 ομιλίες και 2 στρογγυλά τραπέζια, η διημερίδα επικεντρώνεται σε θέματα ενημέρωσης υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης, διαχείρισης φαρμακείου, επικοινωνίας και πιστότητας πελάτη, καθώς και νέων τάσεων στο επάγγελμα, τομείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους οι επαγγελματίες λειτουργοί υγείας.

Απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, ιατρούς, φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου της Υγείας και έχει 5 θεματικούς πυλώνες, και συγκεκριμένα: α) Το φαρμακείο του αύριο μέσα από τις εξελίξεις του σήμερα, β) Neuromarketing και ηθική, γ) Management χώρου και ανθρώπινων πόρων, δ) Προσωπικά δεδομένα - Η νέα τάση και ε) Συναισθηματική νοημοσύνη και επικοινωνία.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα λειτουργεί έκθεση με περίπτερα ενημέρωσης των χορηγών της διοργάνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27210 83429 και email:

pharmaspot@pharmagroup.gr

 


NEWSLETTER