Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 07:16

Εκλεισαν τη ΔΟΥ Κυπαρισσίας στις 12 το μεσημέρι λόγω... ζέστης

Γράφτηκε από την



Εκλεισε χθες η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Κυπαρισσίας μετά τις 12 το μεσημέρι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, καθώς τα κλιματιστικά του κτηρίου είχαν χαλάσει. Μια απόφαση που πάντως προκάλεσε παράπονα αρκετών πολιτών καθώς έβρισκαν την πόρτα της υπηρεσίας κλειστή ενώ τις μέρες αυτές, μετά και την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, ολοκληρώνεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Γιάννη Κατσαργύρη μας επισήμανε τις αφόρητες συνθήκες που επικρατούσαν στα γραφεία λόγω της ζέστης, με τα κλιματιστικά να μην λειτουργούν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα δύο από τους υπαλλήλους να αισθανθούν αδιαθεσία και να πάνε στο νοσοκομείο.
Μας τόνισε ότι η απόφαση αυτή για κλείσιμο των γραφείων από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το τέλος της βάρδιας πάρθηκε καθώς με τα κλιματιστικά να είναι χαλασμένα η θερμοκρασία -σε μέρα καύσωνα- είχε ανέβει πολύ αφού το κτήριο, όπως μας είπε, δεν διαθέτει ούτε μόνωση αλλά ούτε και παράθυρα που να ανοίγουν. Σημείωσε επίσης ότι αναμενόταν χθες να αντικατασταθεί το κεντρικό μηχάνημα του κλιματιστικού ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που είναι συνεχόμενο το τελευταίο διάστημα.
Υπογράμμισε πάντως ότι ήταν προτιμότερο να κλείσει η Εφορία για λίγες ώρες παρά να καταλήξει όλο το προσωπικό στο νοσοκομείο.

Κ.Μπ.