Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 17:12

Έκκληση στους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Κάλεσμα προς τους Κυπαρίσσους καταναλωτές και επισκέπτες να στηρίξουν  τα τοπικά εμπορικά καταστήματα  εν όψη της  περιόδου του Πάσχα,  απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Όπως τόνισε ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, η οικονομική κρίση που πλήττει τον τόπο μας μάς αφορά άμεσα! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προώθηση και η προάσπιση των συμφερόντων των μικρών επιχειρήσεων αποτελεί το οξυγόνο του τόπου μας και κρίνει την αναπτυξιακή μας πορεία και την ευημερία μας. Στηρίζουμε  τους τοπικούς επιχειρηματίες, τη μικρομεσαία επιχείρηση. Τείνουμε χέρι βοήθειας προς όσους μάχονται καθημερινά μέσα στο δυσμενές κλίμα που επικρατεί. Από την κρίση αυτή πρέπει να βγούμε μαζί!
Αυτό που πρέπει λοιπόν να περάσει ως μήνυμα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, είναι ότι θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τα τοπικά προϊόντα.
Φυσικά πρέπει και οι ίδιοι οι επαγγελματίες να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας και από το προσωπικό μας, υπογραμμίζει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Αβδάλας. Αυτό σημαίνει ευγένεια, ευχάριστη προσωπικότητα, χαμόγελο, καθαριότητα, καλή γνώση του αντικειμένου, ποιότητα στις παροχές,  τιμές που να  πλησιάζουν τουλάχιστον αυτές που θα βρούμε παρά διπλά, έξυπνες προσφορές, εξυπηρέτηση και όχι πίεση να αγοράσεις ή κατεβασμένα μούτρα σε περίπτωση που δεν….. και σε καμία περίπτωση διακρίσεις ή «σνομπιστική» συμπεριφορά γιατί και δυσφήμιση γίνεται και δεν αγοράζεις και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αγορά και να δοθεί εορταστικό κλίμα κυκλοφόρησε μια αφίσα από τον Εμπορικό Σύλλογο  Κυπαρισσίας, που καλεί τους καταναλωτές να ψωνίζουν από τις τοπικές επιχειρήσεις, τοποθετηθήκαν εορταστικά  πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης ενώ πρόκειται να γίνει παράγωγη 1-2 ραδιοφωνικών σποτ στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Επιπλέον, ετοιμάζεται  να τοποθετηθεί περίπτερο στην κεντρική αγορά της πόλης όπου θα μοιράζονται ευχητήριες κάρτες και γλυκίσματα στους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης μας τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο.
Επίσης, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους πρόκειται να διοργανωθεί ένα τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτής του Συλλόγου .
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο ώστε να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση της αγοράς λόγω της εορτής του Πάσχα. Το ωράριο θα ισχύει κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και θα είναι το ακόλουθο:
Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ:         ΠΡΩΙ: 8.00-14.00     ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-21.00
Μ.ΤΡΙΤΗ:               ΠΡΩΙ: 8.00-14.00     ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-21.00
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ:         ΠΡΩΙ: 8.00-14.00     ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-21.00
Μ.ΠΕΜΠΤΗ:         ΠΡΩΙ: 8.00-14.00    ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-21.00
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:   ΠΡΩΙ: 8.00-16.00    ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:        ΠΡΩΙ :8.00-18.00    ΑΠΟΓΕΥΜΑ : ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:                      ΚΛΕΙΣΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:                      ΚΛΕΙΣΤΑ


Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER