Τρίτη, 26 Μαϊος 2015 18:45

Εκπτωση έως 50% για συντήρηση δρόμων στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκπτωση έως 50% για συντήρηση δρόμων στο Δήμο Τριφυλίας

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από εργολάβους για τα έργα συντήρησης των αγροτικών δρόμων του Δήμου Τριφυλίας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Παρότι τα έργα γίνονται με απευθείας αναθέσεις, όπως έχει καθιερωθεί λαμβάνονται οικονομικές προσφορές από τους ενδιαφερόμενους και έτσι ανατίθεται σε αυτόν με την καλύτερη προσφορά.

Ετσι δεν έλειψαν εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι και το 50% για τα έργα σε 3 δημοτικές ενότητες από τις 6 συνολικά. Σε άλλη μία η έκπτωση έφτασε το 46%, ενώ η χαμηλότερη έκπτωση με την οποία δόθηκε έργο ήταν 5% και αφορούσε τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Μάλιστα υπήρξε μόνο μία προσφορά, όπως και για τη Δ.Ε. Φιλιατρών όπου η έκπτωση ήταν στο 21%.

Συγκεκριμένα, για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας (έργο προϋπολογισμού 12.494 ευρώ) κατατέθηκαν 4 προσφορές με καλύτερη αυτή του Γεώργιου Αγγελινά (έκπτωση 46%), στον οποίο και ανατέθηκε το έργο. Για τη Δ.Ε. Φιλιατρών (προϋπολογισμού 9.986 ευρώ) υπήρξε μία προσφορά του Απόστολου Πανταζέλου με έκπτωση 21%, στον οποίο και έγινε η ανάθεση. Στον ίδιο έγινε η ανάθεση και για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων (προϋπολογισμού 12.560 ευρώ) αφού ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά με έκπτωση 5%. Για τη Δ.Ε. Αετού (προϋπολογισμού 9.986 ευρώ) κατατέθηκαν 4 προσφορές, με μεγαλύτερη έκπτωση 50% από τον Χρίστο Λαμπρόπουλο, στον οποίο ανατέθηκε το έργο. Στη Δ.Ε. Αυλώνος (με προϋπολογισμό 12.599 ευρώ) το έργο ανατέθηκε στον Χρίστο Λαμπρόπουλο που έδωσε προσφορά 50% και ήταν η καλύτερη ανάμεσα σε 4. Με την ίδια έκπτωση πήρε και το έργο για τη Δ.Ε. Τριπύλης (προϋπολογισμού 9.993) ανάμεσα σε 4 προσφορές που κατατέθηκαν.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER