Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 16:05

Ενημερωτική εκδήλωση"Σκυρόδεμα - Νέες τεχνολογίες"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ενημερωτική εκδήλωση"Σκυρόδεμα - Νέες τεχνολογίες"

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σκυρόδεμα - Νέες τεχνολογίες” διοργανώνει αύριο στην Καλαμάτα ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 5 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο "Pharae Palace" (Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου). Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνει παρουσίαση του σκυροδέματος ως δομικού υλικού και αφορά εκτός από τους μηχανικούς και το σύνολο των επαγγελματιών του τεχνικού κόσμου.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα εξεταστεί βήμα - βήμα ο κύκλος του σκυροδέματος και θα γίνει ανάλυση της τεχνολογίας σκυροδέματος. Ακόμη θα γίνει παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών των νέων τεχνολογιών σκυροδέματος. Βαρύτητα θα δοθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για σωστή εφαρμογή του υλικού κατά την κατασκευή. Ομιλητές θα είναι οι Νικ. Μαρσέλλος, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ, ΜSc, συγγραφέας, μέλος της Επιτροπής Σύνταξης των Κανονισμών Τεχνολογίας Σκυροδέματος και Γεράσιμος Κωτσίκης, πτυχ. Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ, ΜΒΑ 

(Concrete & Innovative Solutions Sales Manager / Halyps Building Materials SA). 

Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνει και ανοικτή συζήτηση έτσι ώστε να εκφραστούν και να απαντηθούν τα ερωτήματα όλων των συμμετεχόντων. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER