Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 09:14

Βίλες πολυτελείας σε Πύλο και Ανάληψη ετοιμάζουν Costa Navarino και Grace 

Γράφτηκε από την

Η ναυαρχίδα του τουρισμού στη Μεσσηνία, η Costa Navarino, ετοιμάζεται για το επόμενο άλμα στον τομέα του τουριστικού real estate με την κατασκευή και πώληση πολυτελών κατοικιών.

Πρόκειται για το "Navarino Residences" που απευθύνεται σε υποψήφιους αγοραστές με ανεβασμένο βαλάντιο σε όλο τον κόσμο, που επιθυμούν να απολαύσουν το μαγευτικό περιβάλλον της μονάδας σε δικά τους σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον μεταξύ όσων έχουν πληροφορηθεί για το πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται να ενταθεί όταν αρχίσουν τα έργα, που υπολογίζεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του χρόνου.

Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν πολυτελείς βίλες από 320 τ.μ. έως 800 τ.μ. σε οικοπεδικούς χώρους από 1,5 έως 3 στρέμματα. Εκτός από τις κατοικίες που θα κατασκευάσει η ΤΕΜΕΣ, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν με τους κανόνες της εταιρείας να προσαρμόσουν τα σπίτια στο δικό τους ύφος. Οι βίλες θα κατασκευαστούν στους λοφίσκους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ή δίπλα στην παραλία για να καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις!

"Grace Kalamata"

Μια ακόμα μεγάλη μονάδα βρίσκεται στην φάση έναρξης της κατασκευής της. Ο όμιλος Libra Group της οικογένειας Λογοθέτη με τα «Grace Hotels», που λειτουργούν ήδη σε Μύκονο και Σαντορίνη έχει προγραμματίσει την έναρξη της λειτουργίας του «Grace Kalamata» το 2017 στην Ανάληψη της Μεσσήνης, επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει, εκτός της νέας ξενοδοχειακής μονάδας των 125 δωματίων και σουιτών, 40 βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων υψηλών προδιαγραφών με θέα τον Μεσσηνιακό Κόλπο και τον Ταΰγετο.