Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 08:26

Με την ελίτ των γκόλφερς ανοίγει η Costa Navarino

Γράφτηκε από την

Η ελίτ των γκόλφερς από όλο τον κόσμο, και κυρίως όμως από την Ευρώπη, έχει δοθεί σήμερα στην Costa Navarino όπου μέχρι τις 24 του μήνα πραγματοποιείται το 1ο Messinia Pro Am τουρνουά γκολφ.

Με την εκδήλωση αυτή άνοιξε την φετινή τουριστική περίοδο το μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα που εφέτος στοχεύει σε σημαντική αύξηση των πελατών.

Οπως πάντα η πληρότητα του Costa Navarino βρίσκεται σε παραλληλία με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που για την φετινή τουριστική περίοδο αναμένεται να έχει αύξηση αφίξεων της τάξης του 20%.

Σε ό,τι αφορά συνολικότερα το τουριστικό κύμα που αναμένεται, σημαντικότερες αγορές για την Costa Navarino είναι η βρετανική, η γερμανική, η αυστριακή, η ρωσική, η ελβετική, αλλά και η ελληνική. Eπίσης, ανοδικές τάσεις εμφανίζουν οι κρατήσεις από τη γαλλική αγορά. Μεταξύ των εταιρειών που θα ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα της Καλαμάτας με διεθνείς προορισμούς είναι η Aegean, η British Airways, η Air Berlin, η Easy Jet, η Austrian Airlines, η SAS, η Thomas Cook και η Transavia.

Αθήνα - Καλαμάτα με Aegean σε 50'

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός της επαναφοράς της πτήσης Καλαμάτα - Αθήνα από την Aegean. Θα πραγματοποιούνται συνολικά 12 πτήσεις την εβδομάδα μειώνοντας την πρόσβαση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα σε μόλις  50 λεπτά. Η Aegean θα προσθέσει νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα και η TUIFly Belgium από τη Λιλ της Γαλλίας. Παράλληλα, αυξάνονται οι συχνότητες των δρομολογίων της Aegean από τη Μόσχα σε δύο πτήσεις την εβδομάδα και της Condor από Μόναχο σε δύο πτήσεις, επίσης, την εβδομάδα.

 

Επιπλέον, η British Airways αποφάσισε να επεκτείνει την επιχειρησιακή περίοδο των πτήσεων από το Χίθροου στο Λονδίνο έως το τέλος Οκτωβρίου. Σημειώνεται βάσει των τελευταίων συγκεντρωτικών στοιχείων ότι κατά την περυσινή σεζόν οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας αυξήθηκαν κατά 24,6% σε σχέση με το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με 22 πόλεις του εξωτερικού