Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 07:56

Παρουσιάστηκε ο Τουριστικός Οδηγός Τριφυλίας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

 

Η επίσημη παρουσίαση του Τουριστικού Οδηγού του Δήμου Τριφυλίας σε τουριστικούς φορείς, ταξιδιωτικά πρακτορεία και το κοινό, έγινε την Κυριακή το πρωί στην Αθήνα στον κινηματογράφο "Δαναό".

Η παρουσίαση έγινε από την δρ. Βασιλεία Ορφανού της Διεύθυνσης Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων ΤΕΜΕS SA - Costa Navarino και τη Μαργαρίτα Μανούσου δημοσιογράφο - εμπειρογνώμονα Τουρισμού, μέλους Δ.Σ. της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, αρχισυντάκτρια  του περιοδικού «Τουριστική Αγορά». Την περιηγητική τους εμπειρία κατέθεσαν οι δημιουργοί του Τουριστικού Οδηγού Βασίλης Συκάς φωτογράφος και Βαγγέλης Δελέγκος συντάκτης των κειμένων.

Εκτός από το δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα χαιρετισμό απηύθυναν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και βουλευτής Μεσσηνίας Γεώργιος Κατρούγκαλος, η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου, αρμόδια για θέματα Τουρισμού Αντωνία Μπούζα και ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Πελοποννήσου Γεώργιος Μασαούτης. Επίσης παρευρέθηκε ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος της TEMES A.E., ιδιοκτήτης της Costa Navarino, o οποίος χαιρέτισε με ενθουσιασμό την εξωστρεφή δράση του Δήμου Τριφυλίας. Τηλεοπτικά την εκδήλωση κάλυψε ο ANT1 και ραδιοφωνικά η ΕΡΤ, ενώ παρευρέθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης.

Στα ταξιδιωτικά γραφεία και τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση, ο δήμος διένειμε USB με τον τουριστικό οδηγό σε ηλεκτρονική μορφή και ένα ολιγόλεπτο περιηγητικό βίντεο. Την εκδήλωση παρακολούθησαν δευτεροετείς μαθητές της Σχολής Δημοσιογραφίας του Antenna.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου τονίζεται: «Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειες ενίσχυσης της θετικής εικόνας της Τριφυλίας για να αλλάξει τον τουριστικό χάρτη. Η Τριφυλία διαθέτει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μπορεί να γίνει ένας δημοφιλής και ευχάριστος τουριστικός προορισμός».

Κ.Μπ.