Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 09:11

Ταξί από το αεροδρόμιο για όλη τη Μεσσηνία ζητούν οι ιδιοκτήτες της Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ταξί από το αεροδρόμιο για όλη τη Μεσσηνία ζητούν οι ιδιοκτήτες της Καλαμάτας (βίντεο)

 

Να παραμείνει ως έχει η λειτουργία του αεροδρομίου Καλαμάτας, με μια τροποποίηση προς όφελος όλων, πελατών και αυτοκινητιστών: Αυτό αποφάσισαν ομόφωνα χθες, σε γενική τους συνέλευση και ζητούν τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Καλαμάτας. 

Στη συνέλευση στο παλιό Επιμελητήριο, οι ιδιοκτήτες ταξί γέμισαν την αίθουσα και τοποθετήθηκαν με πάθος και συναινετική διάθεση, επικρίνοντας την περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου για την πρότασή της που αφορά συνενώσεις. Με την απόφασή τους αυτή ζητούν να συνεχίσουν να δουλεύουν στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και να εξυπηρετούν τους επιβάτες, τα ταξί της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και του πρώην Δήμου Θουρίας (Αιθαίας, Ανθειας, Αμφειας, Θουρίας, Μικρομάνης). Ζητούν όλα αυτά τα ταξί να μεταφέρουν τους πελάτες σε όλη τη Μεσσηνία. Ακόμα, στην απόφαση επισημαίνεται πως διαφωνούν με τις συνενώσεις και δεν δέχονται την πρόταση της περιφερειακής αρχής για συνένωση, να μπουν στην πόλη της Καλαμάτας τα ταξί του πρώην Δήμου Θουρίας.

Ιδιοκτήτες ταξί που μίλησαν, σημείωσαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν τη συνένωση, γιατί τα χρόνια της κρίσης η δουλειά τους έχει μειωθεί κατά 70% και θα είναι καταστροφικό να μπουν και άλλα ταξί στην πόλη.

Γ.Σ.


NEWSLETTER