Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:13

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Πελοπόννησο 

Γράφτηκε από την
Ρουμάνοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Πελοπόννησο 

 

Τη Μεσσηνία και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου επισκέφθηκαν 6 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι ειδικευμένοι στον ποιοτικό και luxury τουρισμό.

Το press trip διοργανώθηκε κατόπιν συνεργασίας του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, “οι συμμετέχοντες Ρουμάνοι τουριστικοί συντάκτες, δημοσιογράφοι και bloggers είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις υποδομές της Πελοποννήσου, σε συνδυασμό με το πολιτιστικό απόθεμα του προορισμού και την γαστρονομία”. Και συνεχίζει η ανακοίνωση: “Την ομάδα αποτελούσαν διάσημοι τουριστικοί συντάκτες και διαμορφωτές κοινής γνώμης όσον αφορά τον luxury κυρίως τουρισμό στη χώρα τους, με αρκετές αναφορές σε περιοδικά όπως το Cosmopolitan Ρουμανίας, το Haprper’s Bazaar και το Glamour magazine – τα οποία ακολουθούνται από χιλιάδες fans στα social media”.

Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, τους δημοσιογράφους συνάντησε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου. Η σχετική ανακοίνωση κλείνει ως εξής: “Οι δράσεις της περιφερειακής αρχής όσον αφορά τη ρουμάνικη αγορά θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με μεγάλους tour operators όπως ο Christian Tour και ο Σύνδεσμος των Ρουμάνων TOs όσο και με τη διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης της Πελοποννήσου τον Ιανουάριο στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Βουκουρεστίου ParkLake”.


NEWSLETTER