Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 08:58

Εμμένει στο αεροδρόμιο της Τρίπολης η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Εμμένει στο αεροδρόμιο της Τρίπολης η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου

Σε χθεσινές της δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Χάρη Ντιγριντάκη, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου είπε ότι απαιτείται εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου Καλαμάτας και πως η περιφερειακή αρχή έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ανέφερε ότι παραμένει “βασικό αίτημά της προς την κυβέρνηση η παράλληλη χρήση και ως πολιτικού lowcost και cargo αεροδρομίου του αεροδρομίου της Τρίπολης, το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας”.

Για την αύξηση των αφίξεων του διεθνούς αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλος” και το 2017, δήλωσε ικανοποιημένη γιατί, όπως ανέφερε, “αποδεικνύεται ότι η σκληρή δουλειά και η συνεργασία μας για μια ακόμη φορά κατατάσσουν το διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας στα πρώτα αεροδρόμια της χώρας σε αύξηση αφίξεων”. Στη συνέχεια η κ. Νικολάκου θυμήθηκε και τη συνεργασία με την Aegean και την TEMES, για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών, που μαζί με τις συνδυασμένες δράσεις προβολής της Πελοποννήσου σε όλα τα διεθνή γεγονότα έχουν, όπως είπε, "βάλει την Πελοπόννησο στους προορισμούς που παρουσιάζουν μια σταθερή αύξηση των δεικτών, που αφορούν τον τουρισμό”.

Ακόμα εξέφρασε αισιοδοξία για το 2018 και υποστήριξε πως “στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχει ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Πελοπόννησος καθιερώνεται ως ένας σημαντικός προορισμός”.


NEWSLETTER