Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 09:20

Deal των ομίλων Κωνσταντακόπουλου - Βασιλάκη: Η Costa Navarino πάει και στην Κρήτη

Γράφτηκε από την
Deal των ομίλων Κωνσταντακόπουλου - Βασιλάκη: Η Costa Navarino πάει και στην Κρήτη

 

 

Στην καθιέρωση ενός παγκόσμιου προορισμού για γκολφ στην Κρήτη φιλοδοξεί να οδηγήσει η κυοφορούμενη συνεργασία της ΤΕΜΕΣ με τον Ομιλο Βασιλάκη.

Καρπός αυτής της συνεργασίας θα είναι η δημιουργία δύο-τριών γηπέδων γκολφ στη μεγαλόνησο, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στα γκολφ της Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Πρόκειται για μια αναδιάταξη δυνάμεων των οικογενειών Βασιλάκη και Κωνσταντακόπουλου, οι οποίες ήδη συνυπάρχουν στην Aegean Airlines. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει "Το Βήμα", στα σκαριά βρίσκεται η συνεργασία της ΤΕΜΕΣ με τον όμιλο Βασιλάκη, ο οποίος παράλληλα αποκτά το 70% των Sbokos Hotels στην Κρήτη, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια της συζύγου του Αχιλλέα Kωνσταντακόπουλου.

Μεσοπρόθεσμα, σημαντικά οφέλη θα έχει και η Μεσσηνία, καθώς μαζί με την επέκταση της Costa Navarino βελτιώνει σταδιακά το τουριστικό της προφίλ.

Με τον σχεδιασμό των παραπάνω επενδύσεων, σειρά φυσικά θα έχει και η αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας - Κρήτης, όπως θα απαιτούν οι ανάγκες των πελατών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και η αναμενόμενη κίνηση της Μεσσηνίας γενικότερα.


NEWSLETTER