Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 09:13

5 νέα ξενοδοχεία από την Costa Navarino σε Γιάλοβα και Βελίκα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
5 νέα ξενοδοχεία από την Costa Navarino σε Γιάλοβα και Βελίκα

 

Την κατασκευή δύο ξενοδοχείων στη Γιάλοβα, που θα λειτουργήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2020 και τριών στη Βελίκα έχει προγραμματίσει η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. η οποία ελέγχει το συγκρότημα της Costa Navarino και το 50% του Hilton Athens.

Αναλυτικά και σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης εκτίμησης της εύλογης αξίας της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., που δημοσίευσε η "Ναυτεμπορική", σχεδιάζεται η δημιουργία δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Navarino Waterfront και Navarino Bay στη Γιάλοβα και τριών ακόμη ξενοδοχείων Navarino Blue (δύο πεντάστερων και ενός τετράστερου) στην περιοχή της Βελίκας καθώς και επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Hilton Athens.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: "Το Navarino Bay πήρε άδεια για έναρξη εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020. Θα περιλαμβάνει 51 σουίτες και 48 βίλες με πισίνες και γήπεδο γκολφ. Το κεφάλαιο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή τους ανέρχεται στα 65 εκατ. ευρώ.

Το Navarino Waterfront Hotel πήρε άδεια έναρξης εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 και θα λειτουργήσει από το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Θα περιλαμβάνει 162 δωμάτια και σουίτες και 47 μεζονέτες τριών και τεσσάρων δωματίων. Το κεφάλαιο που θα δαπανηθεί για την κατασκευή θα ανέλθει στα 75 εκατ. ευρώ. Το Hilton Athens θα προβεί σε επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ με σκοπό τη ριζική αλλαγή του μοντέλου του ξενοδοχείου. Οι δομικές αλλαγές αναμένεται να διαρκέσουν δύο έτη με το πρόγραμμα να ξεκινά το 2019 και να ολοκληρώνεται το 2021. Το ξενοδοχείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών. Τα παρόντα 506 δωμάτια θα μετατραπούν σε 126 πολυτελείς κατοικίες και 239 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών. Επίσης θα υπάρχουν ιδιωτικά clubs με εστιατόρια διακεκριμένων brands, club υγείας κ.λπ.

Οι παραπάνω επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ προστίθενται στα ήδη λειτουργούντα ξενοδοχεία και γήπεδα γκολφ στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Westin Resort (το οποίο ξεπέρασε τις 78.000 διανυκτερεύσεις το 2017) και Romanos Resort (που το 2017 κατέγραψε πάνω από 32.000 διανυκτερεύσεις)".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER