Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 17:13

Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου: Πρωτοβουλίες για ενίσχυση τουριστικής ζήτησης

Γράφτηκε από την
Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου: Πρωτοβουλίες για ενίσχυση τουριστικής ζήτησης

Πρωτοβουλίες με βασικό στόχο την ενίσχυση της τουριστικής ζήτησης για την Πελοπόννησο προχωρά ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.).

Συγκεκριμένα για το 2019 από τον Τ.Ο.Π. έχει καταρτιστεί και βρίσκεται σε φάση προγραμματισμού και υλοποίησης μια σειρά ταξιδιών εξοικείωσης στην Πελοπόννησο, διάρκειας 5-7 ημερών, τα οποία απευθύνονται σε εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και τουριστικούς δημοσιογράφους από διαφορετικές αγορές, τόσο παραδοσιακές (Γαλλίας, Γερμανίας κ.ά.) όσο και νέες (Ρουμανίας, Ιαπωνίας, Ισραήλ), οι οποίες θεωρούνται ιδιαίτερα δυναμικές και ποιοτικές.

Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών περιλαμβάνονται επίσης δράσεις που σχετίζονται με την υποστήριξη των επιχειρήσεων φιλοξενίας και προορισμών για την αύξηση της κατά κεφαλήν δαπάνης των επισκεπτών, την άμβλυνση της εποχικότητας και την καλύτερη γεωγραφική διάχυση της τουριστικής δραστηριότητας.

Στις επιμέρους δράσεις για το 2019 προγραμματίζονται επίσης μεταξύ άλλων στοχευμένη προβολή των επιμέρους προορισμών της Πελοποννήσου με βάση το επίπεδο υποδομών και προσβασιμότητας και προώθησή τους μέσω ψηφιακών δράσεων και ενεργειών δημοσιότητας.

 

 


NEWSLETTER