Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 14:08

Καλαμάτα: Επιμορφωτικό σεμινάριο για επιχειρησιακά θέματα ξενοδοχείων

Γράφτηκε από την

Αυτοχρηματοδοτούμενο επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών, με θέμα “Ο προϋπολογισμός του ξενοδοχείου - Επιχειρησιακά θέματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας” διοργανώνει στην Καλαμάτα το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου η ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Το σεμινάριο, που θα διενεργηθεί μεταξύ 5 με 9 μ.μ. στον χώρο της ΕτΑΠ (οδό Ηροδότου 6 και Κανάρη), διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και το Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων “Μαγική Μεσσηνία” και εισηγητής σε αυτό θα είναι ο διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτριος Καμπούρης πρόεδρος και CEO Συμβουλευτικής Εταιρείας.

Οπως σημειώνεται, το σεμινάριο αφορά στελέχη, προϊσταμένους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων ανεξαρτήτως μεγέθους και είναι ένα πρακτικό εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση, διοίκηση και υποστήριξη μιας τουριστικής επιχείρησης. Το κόστος του σεμιναρίου έχει καθοριστεί στα 70 ευρώ το άτομο και διαμορφώνεται σε 55 το άτομο αν πρόκειται για περισσότερες από μία συμμετοχές από την ίδια επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με την ΕτΑΠ (τηλέφωνο 27210 24174, e-mail: kek@etappeloponnisos.gr), είτε με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας (τηλέφωνο 27210 62212 και e-mail: info@mcci.gr).