Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 09:45

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Καλαμάτα για ευρωπαϊκές πόλεις

Γράφτηκε από τον
Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Καλαμάτα για ευρωπαϊκές πόλεις

 

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν φθηνά σε ευρωπαϊκές πόλεις από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχουν οι Πελοποννήσιοι που θέλουν να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης στην Αττική και τα ακριβά τέλη του "Ελ. Βενιζέλος".

Ειδικά για τον Ιούνιο αναζητώντας τις φθηνότερες πτήσεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή από 36 ευρώ για Σόφια και 64 ευρώ για Μιλάνο έως 215 ευρώ για Στοκχόλμη και 251 ευρώ για Παρίσι. Εννοείται ότι οι τιμές αυτές μεταβάλλονται συχνά και ότι οι ταξιδιώτες μπορεί να βρουν ακόμα φθηνότερα εισιτήρια όταν κάνουν προσφορές οι εταιρείες ή ακριβότερα αν αυξηθεί η ζήτηση για τον προορισμό. Γενικώς οι έμπειροι ταξιδιώτες φροντίζουν να κλείσουν εισιτήριο αρκετούς μήνες πριν ταξιδέψουν, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες εκπτώσεις που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες στα προπληρωμένα εισιτήρια.

Ταυτόχρονα όλοι γνωρίζουν ότι το ταξίδι από την Καλαμάτα μέχρι το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" κοστίζει από 55 ευρώ με μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο και μετρό) έως και 130 ευρώ με ιδιωτικό αυτοκίνητο (βενζίνη, διόδια και πάρκινγκ). Τα έξοδα αυτά τα γλιτώνει όποιος Μεσσήνιος ταξιδέψει από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ενώ και τα έξοδα μετακίνησης προς τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα από τους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου είναι πολύ μικρότερα από τα αντίστοιχα για μετακίνηση στο "Ελ. Βενιζέλος". Γι’ αυτό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας καθιερώνεται εκτός από πύλη εισόδου για την Πελοπόννησο και ως πύλη για τα ευρωπαϊκά ταξίδια των Πελοποννησίων.

Αναλυτικά τα φθηνότερα εισιτήρια με επιστροφή που βρήκαμε για τον Ιούνιο από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας:

Θ.Λ.


NEWSLETTER