Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 18:57

3+1 λόγοι για να επιλέξετε την διήμερη εκδρομή του Blue Travelista στους Δελφούς

Γράφτηκε από την
3+1 λόγοι για να επιλέξετε την διήμερη εκδρομή του Blue Travelista στους Δελφούς

 

Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών αποτελεί ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, έχει τριγύρω του υπέροχη φύση. Στους Δελφούς υπήρξε το πιο ξακουστό μαντείο της χώρας.

Κατά την μυθολογία, ο Δίας άφησε σε αντίθετες κατευθύνσεις δύο αετούς για να καταφέρει να διακρίνει το κέντρο του κόσμου. Οι αετοί λοιπόν συναντήθηκαν στους Δελφούς, όπου από τότε ονομάζεται ομφαλός της γης.

Η διήμερη εκδρομή του Blue Travelista στους Δελφούς, τα έχει όλα!

Θα απολαύσετε αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα

Θα περπατήσετε όλη την Ιερά οδό μέχρι τον ναό του Απόλλωνα, όπου η Πυθία έδινε τους χρησμούς της. Θα βρείτε τα ερείπια του θεάτρου και του σταδίου όπου εκτυλίσσονταν τα αθλητικά αγωνίσματα και στην χαράδρα των Φαιδριάδων, θα επισκεφθείτε την Κασταλία πηγή όπου εξαγνίζονταν η Πυθία.

Θα επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών!

Στη συνέχεια θα απολαύσετε το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών, ένα από τα πιο αξιόλογα της χώρας, όπου στεγάζει τα ευρήματα της μεγάλης ανασκαφής που έγινε το 1892.

Θα περπατήσετε σε ένα από τα φημισμένα μονοπάτια

Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία από τους Δελφούς µέχρι τη θέση Κρόκι, που μέρος του ανήκει στο αρχαίο μονοπάτι που έχει καταγράψει ο Παυσανίας.

Με το Blue Travelista, μπορείτε να φέρετε την εκδρομή στα μέτρα σας

Επιλέξτε εσείς το ξενοδοχείο που θα μείνετε ανάμεσα σε πολλά. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την διήμερη εκδρομή στους Δελφούς από την Αθήνα σε κατηγορία A Class, με περισσότερη πολυτέλεια και άνεση.

Δείτε μέσα από το επίσημο site τον τιμοκατάλογο για κάθε εκδρομή στους Δελφούς και όχι μόνο! Περισσότερα εδώ.

 


NEWSLETTER