Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 08:44

Μεσσηνία: Στην κρητική Chnaris HMDC το μάνατζμεντ του  “Elite City Resort”

Γράφτηκε από τον

 

Το ξενοδοχείο “Elite City Resort” ξεκίνησε συνεργασία με τον όμιλο παροχής τουριστικών υπηρεσιών και hotel consulting Chnaris HMDC.

Ο όμιλος προσφέρει στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών: α) Ενοικίαση ξενοδοχειακών μονάδων. β) Πλήρης διαχείριση ξενοδοχείων. γ) Σύναψη συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείριση πωλήσεων (Yield). δ) Πλήρες σύστημα Franchise Corporation. Παράλληλα, έχει ιδρύσει τουριστικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητά τους κυρίως κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου. Η Chnaris HMDC συνεργάζεται με 37 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του “Elite City Resort” Νικήτας Κάρτσωνας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της "Ε" επιβεβαίωσε τη συνεργασία με την Chnaris HMDC τονίζοντας ότι οι συνεργασίες είναι αναγκαίες στη νέα εποχή.

Ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, έχει δηλώσει για τη συνεργασία: “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Chnaris HMDC με δύο εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες: Το “Elite City Resort” στην Καλαμάτα και το “Elysian Suites” στον Ανισσαρά Χερσονήσου. Δύο πολυτελή ξενοδοχεία - κοσμήματα για τις περιοχές τους, τα οποία εντάσσονται στην ομπρέλα του ομίλου μας, ενισχύοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές τους. Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και για αυτές τις συνεργασίες που δίνουν πρόσθετη αξία σε όλα τα μέρη, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα συνεργιών των ανθρώπων του τουρισμού και δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχίες μέσα στο διεθνές και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του τουρισμού. Γι' αυτό και θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου αλλά και στις ικανότητες της μεγάλης ομάδας της Chnaris HMDC και να δηλώσω ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που από κοινού τίθενται”.

Θ.Λ.