Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 07:54

Γερμανικό γραφείο ιατρικού τουρισμού στην Καλαμάτα με πρόσκληση από το "Παπαδοπούλειον"

Γράφτηκε από την
Γερμανικό γραφείο ιατρικού τουρισμού στην Καλαμάτα με πρόσκληση από το "Παπαδοπούλειον"

 

Ο Οίκος Φιλοξενίας "Παπαδοπούλειον" προσκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ιατρικού τουρισμού με έδρα στη Γερμανία, ώστε να παρουσιαστούν όλες οι υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού στην πόλη της Καλαμάτας.

Ο Γιώργος Βέτσος διοικητικός διευθυντής της μονάδας δήλωσε ότι «στα πλαίσια υλοποίησης εισερχόμενου τουρισμού από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη καθώς και από τη Βόρεια Αμερική, Καναδά και Αυστραλία, το "Παπαδοπούλειον" συμμετέχοντας στον νεοϊδρυθέντα Κόμβο Ιατρικού Τουρισμού Καλαμάτας, που είναι ένα σύμπλεγμα τοπικών φορέων υγειονομικής περίθαλψης, οργάνωσε και προσκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ιατρικού τουρισμού με έδρα στη Γερμανία, ώστε να παρουσιαστούν όλες οι υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού στην πόλη της Καλαμάτας». Κατά τη διάρκεια της φιλοξενούμενης εταιρείας ιατρικού τουρισμού σε έξι μονάδες υπογράφηκαν μνημόνια συνεργασίας με φορείς υγείας και ενός ξενοδοχείου της περιοχής της Καλαμάτας.

Η Μονάδα Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ηλικιωμένων "Παπαδοπούλειον" είναι ένα πρωτοποριακό θέρετρο υγείας, το οποίο προσφέρει πολυτελή καταλύματα, πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα και συνδυασμό ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, οργανωμένες εκδηλώσεις και προηγμένα προγράμματα ευεξίας.

Ο Δημήτρης Σχιστοχείλης, υπεύθυνος για Marketing και Ανάπτυξη Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας από το εξωτερικό προς την Ελλάδα, δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος και για την ενιαία παρουσίαση όλων των εμπλεκομένων φορέων και τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες προς επίτευξη και άλλων συνεργασιών για το σύνολο της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου με παρόμοιες ενέργειες».

Ο κ. Βέτσος κλείνοντας τόνισε ότι «ο ιατρικός τουρισμός θα αποδώσει υπεραξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και θα ενισχύσει την οικονομία της Πελοποννήσου αλλά και την εθνική, αποδίδοντας πολλαπλά οφέλη στη χώρα».


NEWSLETTER