Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 08:46

Στους 10 κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης στην αύξηση κρατήσεων η Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Στη λίστα των 10 κορυφαίων προορισμών στην Ευρώπη όσον αφορά στην αύξηση των κρατήσεων το 2019, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, είναι η Καλαμάτα με βάση στοιχεία της μελέτης European Traveler Insights, της ταξιδιωτικής πλατφόρμας eDreams ODIGEO.

Η μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκεται στην 9η θέση της σχετικής λίστας, με αύξηση 38%, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ανοδική της πορεία στον τομέα του τουρισμού. Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει η Πρέβεζα, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται η Κεφαλλονιά.

Ακολουθεί η λίστα με τους 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς με τα αντίστοιχα ποσοστά κρατήσεων:

1) Πρέβεζα (Ελλάδα) 121%

2) Βάρνα (Βουλγαρία) 60%

3) Κεφαλλονιά (Ελλάδα) 59%

4) Πούλα (Κροατία) 51%

5) Ζαντάρ (Κροατία) 50%

6) Νιουκουέι (Βρετανία) 44%

7) Τίρανα (Αλβανία) 41%

8) Γιορκ (Βρετανία) 39%

9) Καλαμάτα (Ελλάδα) 38%

10) Νησιά Φερόε (36%)

Οπως επισημαίνει το money-tourism.gr η ODIGEO είναι μία από τις μεγαλύτερες ιντερνετικές ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ODIGEO και κάθε μία από τις πέντε κορυφαίες μάρκες της -Opodo, eDreams, Go Voyages, Travellink και Liligo- έχουν συμβάλει στην εισαγωγή μιας νέας εποχής κρατήσεων. Με παρουσία σε 46 αγορές είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής πτήσεων στην Ευρώπη, εξυπηρετώντας πάνω από 18 εκατομμύρια πελάτες πέρυσι. Οι πελάτες της μπορούν να έχουν πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές σε τακτικές πτήσεις, αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, δυναμικά πακέτα, πακέτα διακοπών και ταξιδιωτική ασφάλιση για να κάνουν τα ταξίδια ευκολότερα, πιο προσιτά και καλύτερης αξίας.