Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 10:05

50 εξοχικές κατοικίες σχεδιάζονται στην Ελαία

Γράφτηκε από τον
50 εξοχικές κατοικίες σχεδιάζονται στην Ελαία

Πενήντα εξοχικές κατοικίες σχεδιάζεται να κατασκευαστούν στην παραθαλάσσια περιοχή μεταξύ Ελαίας και Αϊ - Γιαννάκη στην Τριφυλία, η οποία είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας "Νέος Κότινος" και της οικογένειας του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, συμφερόντων του οποίου είναι και η συγκεκριμένη εταιρεία. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Παππάς το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην περιοχή και είχε συνάντηση στο Καλό Νερό με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Τριφυλίας, στους οποίους φαίνεται να ανέπτυξε το σχεδιασμό του για τις επιχειρηματικές τους κινήσεις στην περιοχή, που περιλαμβάνει την κατασκευή 50 εξοχικών κατοικιών, οι οποίες θα διατεθούν στην συνέχεια προς πώληση. Στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης σημείωσε πως οι παρεμβάσεις θα είναι ήπιας μορφής και με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτό εξάλλου φαίνεται να τονίστηκε και από το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, ο οποίος υποστήριξε ότι στηρίζουν αναπτυξιακές και επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή, με βασικές προϋποθέσεις ότι θα σέβονται το περιβάλλον και θα τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Να σημειώσουμε ότι στην συνάντηση αυτή, που περισσότερο είχε χαρακτήρα γνωριμίας, συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φιλντίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Πανουσιοπούλου και Γιώργος Γαλάνης, καθώς και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Κοινοτήτων Καλού Νερού Σπύρος Παπαηλίου και Ελαίας Απόστολος Κανελλόπουλος.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER