Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 13:10

Οι ξενοδόχοι της Τριφυλίας στην έκθεση "Philoxenia 2013"

Γράφτηκε από τον
Οι ξενοδόχοι της Τριφυλίας στην έκθεση "Philoxenia 2013"

Στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού "Philoxenia 2013", που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει η Ενωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας μέσα από...

το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της η προβολή της περιοχής, που βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία, και φυσικά οι επαφές με ανθρώπους του τουρισμού για την προσέλκυση επισκεπτών.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη ρώσικη αγορά αλλά και σε χώρες όπως η Αυστρία, η Γερμανία και η Σουηδία που πλέον συνδέονται με την Μεσσηνία. Φυσικά οι ξενοδόχοι δεν αγνοούν και τον εγχώριο τουρισμό.
Στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα βρεθεί ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Αγγελόπουλος, ο οποίος μας είπε αναλυτικά:
«Η Ενωση Ξενοδόχων Τριφυλίας συμμετέχει στη "Philoxenia 2013" μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας. Εχουμε μαζέψει αρκετό υλικό από την περιοχή μας, την οποία και θα προσπαθήσουμε να προβάλουμε μαζί με τους συναδέλφους της Ενωσής μας με τους οποίους θα βρεθούμε εκεί. Τις δύο πρώτες μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, θα υπάρχουν επαφές με τουρ-οπερέιτορ με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αγορά της Ρωσίας όπου υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία. Επίσης στόχος μας είναι και αγορές όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Σουηδία, που μπορεί να ήταν παραδοσιακές αγορές για εμάς αλλά πλέον αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο, λόγω των αεροπορικών συνδέσεων που υπάρχουν πλέον με τις χώρες αυτές. Φυσικά στο ενδιαφέρον μας ήταν και παραμένει ο εγχώριος τουρισμός, τον οποίο και θέλουμε στην περιοχή μας».


NEWSLETTER