Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 14:56

Νέα διαρρύθμιση στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από τον
Νέα διαρρύθμιση στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη διαρρύθμιση των γραφείων του νέου κτηρίου του Δημαρχείου Κυπαρισσίας, όπου πλέον θα φιλοξενηθεί η οικονομική του υπηρεσία. Η διαρρύθμιση έγινε στον πρώτο όροφο, δίπλα από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου δημιουργήθηκαν σύγχρονα και λειτουργικά γραφεία παρέχοντας όλες τις ανέσεις σε εργαζόμενους αλλά και στους συναλλασσόμενους πολίτες.

Μέχρι πρόσφατα στους χώρους αυτούς φιλοξενείτο η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας, η οποία μετακόμισε σε κτήριο στα Μυρέικα, οπότε απελευθερώθηκε χώρος 210 τ.μ. για να μεταφερθεί εκεί η οικονομική υπηρεσία που σήμερα στεγάζεται στο παλιό κτήριο, απελευθερώνοντας χώρους για γραφεία διοικητικών υπηρεσιών. 

Στα νέα γραφεία θα βρίσκεται πλέον και το ταμείο του δήμου, ενώ έχει προβλεφθεί και χώρος σαλονιού για τους πολίτες που προσέρχονται στην υπηρεσία. Η αρχιτεκτονική τους είναι τέτοια ώστε η προϊσταμένη να έχει άμεση οπτική επαφή με όλα τα γραφεία, ενώ και τα γραφεία επικοινωνούν οπτικά μεταξύ τους. Οσον αφορά τη μετακόμιση, αναμένεται να γίνει σύντομα καθώς από τον εργολάβο έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πλέον συνδέθηκαν άμεσα το παλιό με το νέο κτήριο που είναι κολλητά, καθώς μπήκε ενδιάμεση εσωτερική πόρτα, η οποία αν και είχε προβλεφθεί και φτιαχτεί εδώ και χρόνια, δεν είχε τοποθετηθεί.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER