Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 21:45

Παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια της Ηρώων

Γράφτηκε από την
Παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια της Ηρώων

Παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια της Ηρώων και άλλων δρόμων της Καλαμάτας έγιναν από τον δήμο, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.

Σε αυτή αναφέρει, ειδικότερα, ότι χθες Παρασκευή «ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζοδρομίων στην ανατολική πλευρά της οδού Ηρώων, στο τμήμα από Κρήτης μέχρι Λακωνικής. Στην οδό αυτή απομένει η επάλειψη ορισμένων ρηγματωμένων τμημάτων πεζοδρομίου με ειδικό υλικό αποκατάστασης».

Με την ίδια ανακοίνωση, ο δήμος γνωστοποιεί ότι «θα ακολουθήσει σύντομα στην οδό Ηρώων, στο πλαίσιο της δεύτερης δέσμης έργων, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η ανάπλαση από τη Ναυαρίνου μέχρι την Κρήτης, που θα περιλαμβάνει ευρεία παρέμβαση με νέα πεζοδρόμια, δημοτικό φωτισμό κ.ά.».

Τέλος, ο δήμος προαναγγέλλει και «κατασκευή πεζοδρομίων σε διάφορες περιοχές, στην οδό Ψαρών (στο λιμάνι), στην Αρτέμιδος δυτικά, από το 4ο Λύκειο μέχρι τη ΔΕΗ, στην Αριστοδήμου δυτικά, από τον Αγιο Νικόλαο μέχρι τη Βασιλέως Γεωργίου, καθώς και στην Κρήτης».


NEWSLETTER