Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 17:44

Δωρεά από την ΤΕΜΕΣ μελετών ανάπλασης στην Πύλο

Γράφτηκε από την
Δωρεά από την ΤΕΜΕΣ μελετών ανάπλασης στην Πύλο

Μελέτες ανάπλασης στην Πύλο προτίθεται να χρηματοδοτήσει με 27.600 ευρώ η ΤΕΜΕΣ, τη σχετική προσφορά της οποίας αποδέχθηκε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση προς την Επιτροπή, ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος ενημέρωσε τον δήμο, με επιστολή του τον περασμένο Οκτώβριο, ότι η εταιρεία προτίθεται “να αναλάβει τη δαπάνη της εκπόνησης μελετών ανάπλασης Πύλου, δαπάνη που προεκτιμήθηκε σε 27.600 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ”. Την εκπόνηση των εν λόγω μελετών θα αναλάβει ο αρχιτέκτονας μηχανικός Πέτρος Καλογήρου, όπως αναφέρει ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος στην ίδια επιστολή.

Με την ίδια απόφασή της, εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή όρισε ως εκπρόσωπο του δήμου, ο οποίος θα αναλάβει το συντονισμό της εκπόνησης των σχετικών μελετών, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Χαραμαρά, με αναπληρωτή του τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πύλου – Νέστορος Κώστα Καλογερόπουλο, ενώ για την επίβλεψη αυτών των μελετών θα οριστεί μηχανικός από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου.


NEWSLETTER