Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 20:09

Τον Απρίλιο παραδίδεται ο νέος δρόμος στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τον Απρίλιο παραδίδεται ο νέος δρόμος στη Μεσσηνία

«Μέσα στον Απρίλιο θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τον αυτοκινητόδρομο από την Τσακώνα έως τον κόμβο του "Πράκτικερ", τόνισε στην "Ε" στέλεχος του "Μορέα". Και σημείωσε πως προχωρούν οι εργασίες και στον περιφερειακό δρόμο της Καλαμάτας, ενώ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και μετά τον κόμβο Καρέλια.
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση στη νέα γέφυρα στην ευθεία της Ανθειας, όπου κάτω απ’ αυτή στην υφιστάμενη εθνική έχουν βρεθεί αρχαία και η κατασκευάστρια κοινοπραξία  περιμένει την Αρχαιολογική Υπηρεσία σύντομα να αποφανθεί για την αξία των ευρημάτων και να "ανάψει το πράσινο φως" για τη συνέχιση των εργασιών.
Ο εκπρόσωπος του "Μορέα" παρατήρησε ότι πέρα από το συγκεκριμένο σημείο εκκρεμότητες υπάρχουν στο κομμάτι των 100 μέτρων στον Αγιο Φλώρο, στο βάλτο, ανάμεσα στις γέφυρες της νέας και της παλιάς κοίτης στον Πάμισο και στην κατάληξη της δυτικής απόληξης του δρόμου που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο με το δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης, όπου δεν έχει επιδοθεί ακόμα η δικαστική απόφαση για τη διοικητική αποβολή του ιδιοκτήτη του κτήματος, λίγο μετά το βενζινάδικο και πριν το αεροδρόμιο.
Ενημέρωσε ότι προχωρούν οι γέφυρες σ’ όλα τα σημεία, αλλά και στο πρώτο τμήμα έως τον κόμβο Καρέλια που γίνονται τεχνικά, ακόμα και στο Καλάμι.
Επεσήμανε ότι αν η θεμελίωση της γέφυρας των 360 μέτρων στο Νέδοντα δε γίνει σε 20 ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, θα γίνει σε 30 ή 40 ημέρες.
Ακόμα, έχει ξεκινήσει η ενημέρωση των ιδιοκτητών στα σημεία του περιφερειακού έως το Νέδοντα, όπου προβλέπονται τεχνικά, μικρές γέφυρες για απορροή ομβρίων, κιβωτοειδείς οχετοί, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα αυτά.
Σε 15 με 20 ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και χωματουργικές εργασίες, εκσκαφές, στο πρώτο τμήμα του περιφερειακού, από το Καλάμι προς τον κόμβο Καρέλια.
Επίσης, να αναφέρουμε ότι στα τηλέφωνα 27210 32390 και 27210 32756 ο "Μορέας" ενημερώνει τους ιδιοκτήτες για τις απαλλοτριώσεις σ’ όλο το μήκος του περιφερειακού.

Σχόλια  

0 # tsakistielia 12-01-2012 12:59
Πώς θα είναι έτοιμοι να παραδώσουν τον αυτοκινητόδρόμο έως τον Απρίλο,όταν στο αμέσως προηγούμενο άρθρο της οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν οτι τα κομμάτια της μεγάλης γέφυρας,στο σημείο της κατολίσθησης θα αρχίσουν να παραδίδονται στο έργο μετά τον Απρίλιο και οι εργασίες θα διαρκέσουν έως τα τέλη του 2012 ?

Κάποιοι ή μπερδεύονται με τους ισχυρισμούς τους ή αερολογούν για να διασκεδάσουν τις ανησυχίες αυτών που αδημονούν να παραλάβουν το έργο.

[Και ο κ. Δήμαρχος,καλό είναι να μή σπεύδει κάθε φορά να κάνει δηλώσεις για έργο που δεν είναι της αρμοδιότητάς του,γιατί,κατ' ελάχιστον,πλήττ ει το κύρος του,εκτός αν θεωρεί οτι είναι currier ή μεταφραστής των εκάστοτε δηλώσεων των κατασκευαστών και του υπουργείου.]
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # tsakistielia 12-01-2012 17:13
προς την διεύθυνση της Ελευθερίας :
για κάποιο λόγο που αγνοώ,σβήσατε το από την φράση ''όταν στο αμέσως προηγούμενο άρθρο της οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν ..'' ,ώστε αλλοιώνοντας την φράση.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER