Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 20:58

Εγκριση για ανάπλαση του κεντρικού δρόμου Μελιγαλά

Γράφτηκε από την

Την προγραμματική σύμβαση του δήμου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το έργο ανάπλασης του κεντρικού δρόμου στον Μελιγαλά, προϋπολογισμού 1.503.400,96 ευρώ, ενέκρινε στην πρόσφατη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας κατά πλειοψηφία, καθώς την καταψήφισαν οι Δημήτρης Μπινίσκος και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

Το συγκεκριμένο έργο, όπως αναφέρεται στη σχετική τεχνική περιγραφή, θα υλοποιηθεί στη διαδρομή από το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά (τον κόμβο της 7ης επαρχιακής) προς την πλατεία του Αγίου Ιωάννου και ως την είσοδο της Βιομηχανικής Ζώνης. Οι εργασίες που προβλέπει αφορούν την αντικατάσταση ολόκληρου του υφιστάμενου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, τη φύτευση και άρδευση στα σημεία των υπό κατασκευή πεζοδρομίων που έχουν επαρκές πλάτος, καθώς και κατασκευή νέων κρασπεδόρειθρων και επανακατασκευή των πεζοδρομίων, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια της σχετικής μελέτης.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου -η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων- θα είναι 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης ανάθεσης με τον ανάδοχο.

Β.Γ.Μ.