Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 12:51

Καλύτερη σήμανση στον αυτοκινητόδρομο στην Τσακώνα ζητούν οι έμποροι της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Καλύτερη σήμανση στον αυτοκινητόδρομο στην Τσακώνα ζητούν οι έμποροι της Κυπαρισσίας

Εμφανέστερη σήμανση για την Κυπαρισσία, στον κόμβο της Τσακώνας, ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με σχετική επιστολή του προς τον "Μορέα".

Είναι πολλά τα παράπονα των επισκεπτών, επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής, αναφέρει, επισημαίνοντας πως η σχετική σήμανση ουσιαστικά αφορά όλη την Τριφυλία.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο σύλλογος αναφέρει:

«Μετά από πολλά παράπονα επισκεπτών της πόλης μας, επαγγελματιών αλλά και κάτοικων της πόλης της Κυπαρισσίας, αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πλημμελής σηματοδότηση στον κόμβο Τσάκωνας – Κυπαρισσίας, προς την πόλη της Κυπαρισσίας, και κατά συνέπεια για όλο τον Δήμο Τριφυλίας στον οποίο η Κυπαρισσία είναι η πρωτεύουσα.

Ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο πρώτος σε έκταση δήμος της Μεσσηνίας και δεύτερος σε πληθυσμό. Επίσης, πάνω από τη μισή αγροτική παραγωγή του νομού παράγεται στον Δήμο Τριφυλίας και εδώ είναι η έδρα της γνωστής σε όλους μας Costa Navarino με τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών. Η πόλη της Κυπαρισσίας είναι η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη του νομού και σε αυτήν δραστηριοποιούνται 410 επιχειρήσεις, όντας έτσι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Δυτικής Μεσσηνίας και η μεγαλύτερη πόλη μετά την έξοδο στον κόμβο Τσάκωνα – Κυπαρισσία.
Με βάση τα πιο πάνω, αιτούμε την τοποθέτηση πιο εμφανούς πινακίδας και μεγαλύτερου μεγέθους (βλέπε «Προς Μελιγαλά») «Προς Κυπαρισσία», ώστε οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας να μην ταλαιπωρούνται».

 


NEWSLETTER