Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 08:54

Ξεκίνησαν εργασίες στο λιμάνι Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησαν εργασίες στο λιμάνι Κυπαρισσίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων και των ζημιών που έχουν προκληθεί στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Το έργο είναι αναγκαίο για την υποστήριξη του λιμανιού, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καταρρεύσει τμήμα του νέου προσήνεμου μόλου -λίγο μετά την κατασκευή του- αλλά και κομμάτι του παλιού.

Πρώτη ημέρα εργασιών προχθές και στο χώρο του λιμανιού βρέθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Κατσούλα, τον αντιδήμαρχο για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας Παναγιώτη Τσίγγανο και την πρόεδρο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας.

Μάλιστα σε ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του ο κ. Κατσίβελας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για το έργο αυτό τόσο τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση που έχει εγκρίνει τη σχετική δαπάνη ύψους 2,3 εκ. ευρώ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αρχισαν οι εργασίες στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, ένα έργο που είναι περισσότερο από αναγκαίο γιατί οι ζημιές ήταν πλέον κατακλυσμιαίες, αλλά και ένα έργο για το οποίο είχαμε παλέψει με όλη μας την ψυχή. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη, και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, για την αμέριστη βοήθεια στον Δήμο Τριφυλίας. Ενα έργο 2,3 εκατ. ευρώ προ εκπτώσεων άρχισε να εκτελείται στο Δήμο Τριφυλίας».

 Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER