Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 19:44

Εργολαβία για πεζοδρόμια στα Γιαννιτσάνικα 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εργολαβία για πεζοδρόμια στα Γιαννιτσάνικα 

Εργολαβία για πεζοδρόμια στην περιοχή των Γιαννιτσάνικων, με προϋπολογισμό 24.800 ευρώ, ανέθεσε ο Δήμος Καλαμάτας. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε προχθές Τρίτη 14 Αυγούστου, μεταξύ του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα και του εργολάβου Αθανάσιου Κόρδα.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, το εν λόγω έργο αφορά, “αφ’ ενός την κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (κάθετης στη Λακωνικής), που ξεκινά από το προαύλιο του ναού Γενεθλίου της Θεοτόκου, με κατεύθυνση νότια προς το 22ο Δημοτικό Σχολείο και αφ’ ετέρου τη δημιουργία ενός διαδρόμου που θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη είσοδος - πρόσβαση των μαθητών στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, από τη δυτική πλευρά του”.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η πρόταση της μελέτης προβλέπει, εκτός των άλλων, “τη μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από την οδό Λακωνικής μέχρι την οδό Ι. Ζάρκου, ενώ στο υπόλοιπο τμήμα μέχρι το ύψος του 22ου Δημοτικού Σχολείου και λίγο παρακάτω, ο δρόμος προτείνεται να είναι διπλής κατεύθυνσης”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER