Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 22:24

Με γρήγορους ρυθμούς τα έργα του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με γρήγορους ρυθμούς τα έργα του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία

Με καλούς ρυθμούς δουλεύεται ο αυτοκινητόδρομος στη Μεσσηνία, σε αρκετά μέτωπα. Με την εικόνα που υπάρχει, θεωρείται βέβαιο πως θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και όλος ο δρόμος μέχρι τον κόμβο Θουρίας - Σπερχογείας, στο "Πράκτικερ", θα παραδοθεί του χρόνου το φθινόπωρο.
Σύμφωνα με ενημέρωση από στέλεχος του "Μορέα" -και από όσα είδαμε οι ίδιοι-, προχωράει η κατασκευή της γέφυρας στην υφιστάμενη εθνική οδό, μεταξύ διασταύρωσης προς Πλατύ και Αγ. Κωνσταντίνο. Η γέφυρα θα έχει ολοκληρωθεί τέλη Ιανουαρίου με Φεβρουάριο, και τότε θα ενταθούν οι εργασίες του "βυθίσματος" του αυτοκινητόδρομου, που έχει διαμορφωθεί και από τις δύο πλευρές. Εκεί ο νέος δρόμος θα περνάει κάτω από το σημερινό.
Στον Αγιο Φλώρο κοντά στην κοίτη του Παμίσου -ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του έργου λόγω βάλτου, όπου χθες μηχάνημα πραγματοποιούσε εργασίες οδοστρωσίας-, ο "Μορέας" θα περιμένει την εικόνα από τις καθιζήσεις, τη συμπεριφορά του εδάφους, για να οριστικοποιήσει τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη σωστή κατασκευή και τη θωράκιση του έργου. Η γέφυρα στη νέα κοίτη εκτιμάται πως θα ξεκινήσει Ιανουάριο - Φεβρουάριο. Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα οι εργασίες κατασκευής "κατ-εντ-κάβερ" και μεγάλης γέφυρας κοντά στη Σκάλα.
Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER