Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 18:06

Αποκατάσταση δρόμων στη Μάνη

Γράφτηκε από την
Αποκατάσταση δρόμων στη Μάνη

Δύο έργα, που αφορούν αποκαταστάσεις οδικού δικτύου και αναπλάσεις, δημοπρατεί ο Δήμος Δυτικής Μάνης, με συνολικό προϋπολογισμό 213.256 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το ένα έργο αφορά αποκαταστάσεις στο αγροτικό και δημοτικό οδικό δίκτυο. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 120.256 ευρώ και οι προσφορές στον σχετικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό θα υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, ενώ θα αποσφραγιστούν -ηλεκτρονικά επίσης- τη Δευτέρα 21 του μήνα, στις 10 το πρωί. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί σε 3 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το δεύτερο έργο, με προϋπολογισμό 93.000 ευρώ, αφορά την ανάπλαση της πλατείας Ξανθιάνικων, στη Μηλέα, και οι προσφορές στον σχετικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό θα υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, ενώ θα αποσφραγιστούν -ηλεκτρονικά επίσης- την Δευτέρα 14 του μήνα, στις 10 το πρωί. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί σε 120 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


NEWSLETTER