Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 16:46

13η παράταση για αντιπλημμυρικά στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
13η παράταση για αντιπλημμυρικά στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας

 Παράταση, την 13η κατά σειρά, μέχρι τις 31 Μαρτίου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας από κόμβο Διασποράς έως ποταμό Νέδοντα - α΄ φάση.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και υλοποιείται με έκπτωση 52,82% με ανάδοχο τον εργολάβο Αναστάσιο Γεωργιόπουλο.

Η αρχική προθεσμία του σημαντικού για την Καλαμάτα έργου ήταν 8 μήνες, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2016. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ολοκληρωθεί μετά 29,5 μήνες!

Στην εισήγησή της η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ενημέρωσε ότι “απομένει προς ολοκλήρωση η κατασκευή κρασπεδορείθρων σε επιλεγμένες θέσεις της Νέας Εισόδου”, ενώ για τους λόγους της νέας παράτασης ανέφερε: “Υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση εκ μέρους του αναδόχου στην κατασκευή των κρασπεδορείθρων σε επιλεγμένες θέσεις της Νέας Εισόδου. Συνεπώς απαιτείται παράταση προθεσμίας για την ολοκλήρωση των εργασιών. Ο ανάδοχος παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας, δεν προέβη στην κατασκευή των παραπάνω υπολοιπόμενων εργασιών, δηλαδή στην κατασκευή των κρασπεδορείθρων. Οι απομένουσες εργασίες είναι σημαντικές και απαραίτητες για την περιοχή των έργων”.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER