Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 07:51

Ζαχαρίας Κανελλόπουλος κατά Τατούλη για Μαραθόπολη

Γράφτηκε από τον

 

«Αδειάζει» ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, για τις ευθύνες που επέρριψε ο δεύτερος στο Λιμενικό Ταμείο, σχετικά με την καθυστέρηση του έργου του Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης.

Ο κ. Τατούλης την Κυριακή από τα Φιλιατρά τόνισε ότι η Περιφέρεια και ο δήμος δεν είχαν καμία ευθύνη για τη συμπλήρωση του φακέλου του έργου, και ότι τη μοναδική ευθύνη την είχε το Λιμενικό Ταμείο. Ο κ. Κανελλόπουλος με τη δήλωσή του φωτογραφίζει και το δήμαρχο Τριφυλίας, μιλώντας για πολιτικούς φίλους του κ. Τατούλη.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Ζ. Κανελλόπουλος αναφέρει:

«Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, για την αδικαιολόγητη αδράνειά του στη διεκδίκηση του έργου, για το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαραθόπολης, καταλογίζει αδίκως ευθύνες στο Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας, επιχειρώντας να απαλλάξει τόσο τον εαυτό του όσο και κάποιους πολιτικούς του φίλους, από τις τεράστιες ευθύνες τους.

Οι δηλώσεις του βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Είναι τοις πάσι γνωστό, ότι τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια η Περιφέρεια δεν προέβη σε καμία ενέργεια, για τη συμπλήρωση του φακέλου για την διεκδίκηση αυτού του μεγάλου αναπτυξιακού έργου.

Το Λιμενικό Ταμείο έχει επιτελέσει το καθήκον του στο ακέραιο, υπεύθυνα, έγκαιρα, με ακρίβεια και με πληρότητα. Αυτές οι δηλώσεις του κ. περιφερειάρχη μας προκαλούν το λιγότερο έκπληξη!

Επιτέλους, η Περιφέρεια ας αναλάβει τις ευθύνες της και να μην προσπαθεί να τις μεταθέσει αλλού».

Κ.Μπ.