Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 20:39

Υποσχέσεις Σπίρτζη για το λιμάνι Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Υποσχέσεις Σπίρτζη για το λιμάνι Καλαμάτας

Και τη δημοπράτηση έργων στο λιμάνι Καλαμάτας, προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, μέσα στο 2019, υποσχέθηκε ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης, στην ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Ολυμπία. Ακόμα, έκανε αναφορές στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και στο αντιδιαβρωτικό έργο στο Πεταλίδι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης είπε:

«Και βέβαια στα λιμενικά έργα, που είναι σημαντικό για την περιοχή, έχουμε τον νέο λιμένα Πατρών, τις τεχνικές μελέτες νέων έργων στο λιμάνι της Καλαμάτας, που θα επιτρέψουν τη δημοπράτηση του έργου στο τέλος του 2019 προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ. Τις μελέτες για την αντιμετώπιση των φαινομένων διάβρωσης τόσο στην ακτογραμμή Πεταλιδίου Μεσσηνίας, όσο και στην ακτογραμμή του Κορινθιακού Κόλπου, που θα οδηγήσουν σε έργα συνολικού προϋπολογισμού 34,5 εκατομμύρια ευρώ. Και βέβαια έχουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα, που τρέχει, για την αποκατάσταση ζημιών από τις θεομηνίες, σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Και έχουμε βέβαια το αεροδρόμιο της Καλαμάτας που θα το δούμε μαζί με τα υπόλοιπα 23 αεροδρόμια, για να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και πληρώνει ο ελληνικός λαός τη λειτουργία αεροδρομίων που δεν θα μπορούν να είναι ποτέ βιώσιμα”.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER