Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 19:42

Αντιπλημμυρικά έργα σε δημοτικές ενότητες της Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Σε αντιπλημμυρικά έργα στις δημοτικές του ενότητες προχωρεί ο Δήμος Μεσσήνης, με τις σχετικές αποφάσεις να υπογράφονται χθες από τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη κι ενώ είχαν προηγηθεί οι σχετικοί διαγωνισμοί.

Ειδικότερα, τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης των υποδομών του δήμου στις Δημοτικές Ενότητες Πεταλιδίου και Αίπειας, προϋπολογισμού 24.800 ευρώ, αναλαμβάνει ο εργολάβος Νίκος Χατζηγιαννόπουλος, που προσέφερε ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 2%.

Τα αντίστοιχα έργα στη Δ.Ε. Ανδρούσας, με ανάλογο προϋπολογισμό, ανέλαβε ο εργολάβος Γεώργιος Καρακαξάς κι αυτός με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 2%. Στη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης τα εν λόγω έργα, με προϋπολογισμό όσο και των πιο πάνω έργων στις υπόλοιπες Δ.Ε., αναλαμβάνει ο εργολάβος Αθανάσιος Τσερπές, που προσέφερε κι αυτός ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 2%.

Τέλος, τις δύο εργολαβίες για τα αντιπλημμυρικά έργα -μία στις Δ.Ε. Μεσσήνης και Τρικόρφου και μία στις Δ.Ε. Αριστομένη και Βουφράδας- προϋπολογισμού 24.800 ευρώ η κάθε μία, αναλαμβάνει να εκτελέσει ο εργολάβος Ηλίας Μέγγος, που επίσης προσέφερε ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 2% στους δύο σχετικούς διαγωνισμούς.