Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 19:24

Σε βάσανο μετατράπηκε η ασφαλτόστρωση στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
Σε βάσανο μετατράπηκε η ασφαλτόστρωση στο Ασπρόχωμα

Εχουν σταματήσει εδώ και μέρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Ασπρόχωμα στην οδό Αθηνών, από το εργοστάσιο Καρέλια έως τον κόμβο Ζαφείρη, λόγω του βροχερού καιρού.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός για το ρεύμα από κόμβο Ζαφείρη προς Καρέλια και Αθηνών, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Νέας Εισόδου Καλαμάτας και της οδού Κωστοπούλου (από κόμβο Διασποράς προς την Αθηνών). Στο ρεύμα από Καρέλια προς κόμβο Ζαφείρη, η κυκλοφορία διεξάγεται με προσοχή, καθώς το παλιό οδόστρωμα έχει ξυστεί ή σκαφτεί και είναι προς εξυγίανση, ενώ υπάρχουν και πινακίδες που προειδοποιούν τους οδηγούς για τις δυσκολίες.

Οσο διαρκεί ο βροχερός καιρός, οι εργασίες δεν μπορούν να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν. Οταν το επιτρέψει ο καιρός, θα ολοκληρωθεί το ξύσιμο σε ένα μικρό τμήμα του δρόμου, προκειμένου να στρωθεί η καινούργια άσφαλτος.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, για να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απομένουν θα χρειαστούν 3 ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη μεγάλη εργολαβία ασφαλτοστρώσεων του δήμου, με προϋπολογισμό 930.000 ευρώ, που υλοποιείται με έκπτωση 63,02%.

Γ.Σ.


NEWSLETTER