Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 09:04

Φιέστα στο δρόμο Πάτρα - Πύργος: Μετά τον Σπίρτζη έφυγε και το «εργοτάξιο»

Γράφτηκε από τον
Φιέστα στο δρόμο Πάτρα - Πύργος: Μετά τον Σπίρτζη έφυγε και το «εργοτάξιο»

 

"Εξαφανίστηκαν" χθες τα μηχανήματα μπροστά από τα οποία φωτογραφήθηκε προχθές ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνοντας την έναρξη των εργασιών κατασκευής τού Πάτρα - Πύργος.

Χθες στο ίδιο σημείο φωτογραφήθηκε ο "γαλάζιος" υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανάρτησε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Χαρδαλιάς, δεν υπάρχει ούτε ίχνος μηχανήματος και φυσικά κανένα εργοτάξιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τις δύο φωτογραφίες αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ανεκδιήγητοι και προκλητικοί, παίζουν με τη νοημοσύνη μας! Εχθές ο κ. Σπίρτζης θέλοντας να στηρίξει προφανώς τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, έκανε φιέστες και εγκαίνια για τη δήθεν έναρξη των εργασιών στο πολύπαθο έργο της Πατρών - Πύργου! Σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το ίδιο σημείο για να δει την εξέλιξη των έργων, στο ίδιο σημείο των δηλώσεων/φωτογραφήσεων. Μα πού πήγαν όλοι; Η ψήφος μας, η απάντησή μας!".

Θ.Λ.


NEWSLETTER