Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 04:53

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή: Ασφαλτόστρωση της Αριστομένους

Γράφτηκε από την
Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή: Ασφαλτόστρωση της Αριστομένους

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, το αργότερο, θα γίνει η ασφαλτόστρωση της Αριστομένους, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει τις πρώτες 2 με 3 ημέρες του μήνα.
Ο λόγος, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Χρίστος Ριζάς, είναι ότι προέκυψαν ορισμένα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τις υπόγειες καλωδιώσεις στο ύψος της Ιατροπούλου, τα οποία ωστόσο ξεπεράστηκαν και ήδη από χθες έχει ξεκινήσει η προεργασία για την ασφαλτόστρωση.
Η χρονική αυτή καθυστέρηση μετατόπισε χρονικά και το κλείσιμο της Σιδηροδρομικού Σταθμού -στην περιοχή μπροστά από τον ΟΤΕ, όπου ο δρόμος καταργείται και ενοποιείται με την πλατεία.
Ο συγκεκριμένος δρόμος θα κλείσει στην αρχή της επόμενης εβδομάδας -από την Κροντήρη μέχρι και τη Μητροπέτροβα- διατηρώντας ο υπόλοιπος την προς νότον κίνηση των οχημάτων.
Παράλληλα θα μετακινηθούν και οι τσίγκοι στην πλατεία -«μετακομίζοντας» δυτικά της Αριστομένους- ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και τα έργα ανάπλασης στο τμήμα της πλατείας μπροστά από την καφετέρια «Αθανασίου» και του πρώην Μούστου.
Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER