Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 16:29

Μονοδρόμηση της εθνικής για το αντιπλημμυρικό στον Αντικάλαμο

Γράφτηκε από την

Μονοδρόμηση του εθνικού δρόμου από τον Αντικάλαμο έως το Νοσοκομείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το Σεπτέμβριο, λόγω του δεύτερου αντιπλημμυρικού έργου που θα συνεχιστεί στην περιοχή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, προχθές το απόγευμα, ενέκρινε τη μελέτη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, που θα μαζεύει τα νερά από τον εθνικό δρόμο και θα τα οδηγεί στον ποταμό Αρι.
Μέχρι τώρα έχουν εκτελεστεί οι εργασίες κατασκευής οχετών στις περιοχές εκατέρωθεν του εθνικού δρόμου, και απομένει να κατασκευαστεί ο κεντρικός οχετός, ο οποίος θα οδεύει στο ίχνος του δρόμου. Για την εκτέλεση αυτών των εργασιών είναι αναγκαίο να μονοδρομηθεί ο συγκεκριμένος δρόμος με κατεύθυνση από Καλαμάτα προς Θουρία. Πρόσβαση, όμως, στο Νοσοκομείο θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Ο Δήμος Καλαμάτας ζητεί εκ των προτέρων συγγνώμη από τους πολίτες, αλλά οι προαναφερθείσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι αναγκαίες για την κατασκευή του έργου. Ενδεικτικός χρόνος έναρξης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως αναφέρθηκε, είναι η 1η Σεπτεμβρίου.