Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 08:26

Στο ΠΕΠ η προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Η προσθήκη ορόφου 1.000 τ.μ. στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εντάσσεται άμεσα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου: Αυτό προέκυψε χθες μετά τη συνάντηση, στην Τρίπολη, του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με το διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο.

Πρόκειται για την προσθήκη ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική της νοσηλευτικής μονάδας, συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ.

Σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας αναφέρει ότι ο περιφερειάρχης κάλεσε το διοικητή του νοσοκομείου να ετοιμάσει άμεσα το φάκελο ένταξης, μιας και αναμένεται το επόμενο διάστημα να δημοσιευθεί σχετική πρόσκληση από τη διαχειριστική αρχή.

Ο Παν. Νίκας επιβεβαίωσε την είδηση σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες σε δημοσιογράφους στην Τρίπολη.

Ο Γιώργος Μπέζος σε σχετική γραπτή δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η προσθήκη του ορόφου ξεκίνησε ως ένα όραμα πριν από λίγα χρόνια, με σκοπό τη στέγαση και τη λειτουργία δύο κλινικών τμημάτων, και χθες έγινε πράξη με την έγκριση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο χρόνιο αίτημα του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Στην ίδια ανακοίνωση, ο διοικητής του νοσοκομείου ευχαριστεί την οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, που χρηματοδότησε πριν από 4 χρόνια τη σύνταξη της μελέτης.