Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:04

Εκπτωση του εργολάβου στο Τζάνε - Καλαμάκι

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκπτωση του εργολάβου στο Τζάνε - Καλαμάκι

 

Η Οικονομική Επιτροπή θα κηρύξει έκπτωτο τον εργολάβο στο έργο κατασκευής του δρόμου Τζάνε - Καλαμάκι ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να καθυστερήσει η ολοκλήρωση του έργου.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νίκου Γόντικα.

Ο κ. Νίκας απαντώντας είπε ότι το έργο ξεκίνησε το 2013 και μετά από 6 παρατάσεις δεν έχει ολοκληρωθεί. “Εχει κατασκευαστεί το 75% του δρόμου και ξαφνικά βρήκαμε τα αρχαία”, δήλωσε ο κ. Νίκας. Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης είπε ότι υπάρχει δίλημμα αν θα δοθεί 1,2 εκ. ευρώ με κίνδυνο να μην τελειώσει το έργο ή αν θα κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος με κίνδυνο να επιστραφούν όλα τα χρήματα επειδή δεν ολοκληρώθηκε το έργο.

Ο επικεφαλής της “Νέας Πελοποννήσου” Πέτρος Τατούλης είπε ότι το έργο έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής Μεσσήνης όταν δήμαρχος ήταν ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος. Ο κ. Τατούλης είπε επίσης ότι το έργο είχε θετική γνωμοδότηση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να εγκριθεί από τη διαχειριστική αρχή.

Θ.Λ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER