Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 19:17

Νέο χρονοδιάγραμμα από Τατούλη για Παραδείσια -Τσακώνα

Γράφτηκε από την
Νέο χρονοδιάγραμμα  από Τατούλη για Παραδείσια -Τσακώνα

Νέο χρονοδιάγραμμα για παράδοση του δρόμου Παραδείσια - Τσακώνα, χωρίς να ορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία έδωσε χθες ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Είναι προφανές πλέον ότι οι πολιτικοί  σπεκουλάρουν προσπαθώντας να αποκομίσουν οφέλη από την παράδοση του έργου. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τατούλη: " Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει παραδοθεί στους Πελοποννήσιους πολίτες το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα με την παράκαμψη της κοιλαδογέφυρας» δήλωσε ερωτηθείς ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου θα συζητηθεί στο ελεγκτικό συνέδριο η συμπληρωματική σύμβαση που εκκρεμεί, και «δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξέλιξη παρά η θετική», όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης, επισημαίνοντας παράλληλα την ξεκάθαρη στάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων με συμβάσεις παραχώρησης. 

«Η απόλυτη τήρηση των όρων των συμβάσεων παραχώρησης έτσι όπως ψηφίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων αποτελούν αδιαπραγμάτευτο ζήτημα, δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, διευκρινίζοντας ότι για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα απομένει η κατασκευή του συνόλου της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας» 

 

 


NEWSLETTER