Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 09:54

Πρόβλημα πρόσβασης στα κτήματα της Θουρίας - Κόπηκε ο παράδρομος στις γραμμές

Γράφτηκε από τον

Σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης στα κτήματά τους αντιμετωπίζουν κάτοικοι της Θουρίας, καθώς κόπηκε η διάβαση του παράδρομου στις γραμμές, βόρεια και δυτικά της γέφυρας του αυτοκινητόδρομου, στο δρόμο Θουρίας - Μικρομάνης.

 Για το γεγονός αυτό εξέφρασε στην "Ε" τις έντονες διαμαρτυρίες του ο Στέλιος Φατούρος, επισημαίνοντας πως υπάρχει πολύς κόσμος στην περιοχή που ταλαιπωρείται και διαμαρτύρεται. «Εκοψαν τη διάβαση στις γραμμές και τώρα πρέπει να μπαίνουμε στη Μικρομάνη, σε στενά δρομάκια πίσω από το νεκροταφείο, για να βρούμε την ελεύθερη διάβαση στις γραμμές και να πάμε στα κτήματά μας», σημείωσε ο κ. Φατούρος. Παρατήρησε ότι έχουν θέσει το ζήτημα στο "Μορέα", μέσω της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και του Δήμου Καλαμάτας, «αλλά δεν ακούνε κανέναν. Κάνουν ό,τι θέλουν στο "Μορέα"».

Ανέφερε ότι «τώρα που σταμάτησε και δεν περνάει το τρένο, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κίνδυνο η διάβαση».

Ο κ. Φατούρος μας ενημέρωσε ότι και από την πλευρά της Θουρίας, δυτικά του υφιστάμενου εθνικού δρόμου, σε δρομάκι που οδηγεί προς τον παράδρομο (ευθεία κάτω από το βενζινάδικο της BP), στο σημείο που συναντάει τον παράδρομο, κάθε φορά που βρέχει, πλημμυρίζει και δεν μπορούν να περάοουν.