Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 15:56

Αόριστες υποσχέσεις για την Ολυμπία Οδό από Χρυσοχοΐδη

Γράφτηκε από την
Αόριστες υποσχέσεις για την Ολυμπία Οδό από Χρυσοχοΐδη

Η οριστική απόφαση του υπουργείου Υποδομών για τη νέα σύμβαση της Ολυμπίας Οδού, που θα έρθει στη Βουλή, θα περιλαμβάνει μόνον το τμήμα από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα. Αυτό -σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου- επανέλαβε ο...

υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη συνάντηση που είχε σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, με τη Συντονιστική Επιτροπή νομού Ηλείας, για τον δρόμο Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, συνάντηση στην οποία μετείχε και ο Μεσσήνιος βουλευτής.
Κατά την ίδια συνάντηση, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Γ. Λαμπρόπουλος, «ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε ότι στην σύμβαση θα υπάρχει και διάταξη που θα προβλέπει τη χρηματοδότηση από το νέο Προγραμματικό Πλαίσιο των τμημάτων από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο και από το Καλό Νερό μέχρι την Τσακώνα».
Για το τμήμα από τον Πύργο μέχρι το Καλό Νερό, ο υπουργός δήλωσε ότι «θα εξετασθεί ο τρόπος για να υπάρξουν παρεμβάσεις για πιο ασφαλή δρόμο. Επίσης υποσχέθηκε να νομοθετήσει τρόπο για την επίσπευση των διαδικασιών δημοπράτησης, ανάθεσης και υπογραφής της σύμβασης» προσθέτει ο Γ. Λαμπρόπουλος στην ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας παράλληλα:
«Θα περιμένουμε να δούμε τη διάταξη, πόσο ισχυρή και αξιόπιστη θα είναι, αλλά και το χρονοδιάγραμμα».


NEWSLETTER