Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 12:48

Οι κινητοποιήσεις κατα των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των τραπεζών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η κοινοπραξία "Ολυμπία Οδός"

Γράφτηκε από την

"Οι εκδηλώσεις εναντίον των διοδίων κλονίζουν την εμπιστοσύνη των Τραπεζών και Επενδυτών στο Έργο και είναι πιθανό να αποτελέσουν εμπόδιο στη συμφωνία που απαιτείται για την εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης ", υποστηρίζει, σε ανακοινωσή της, η Κοινοπραξια "Ολυμπια Οδός" που κατασκευάζει τον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος -Τσακώνα.

Σύμφωνα με την κοινοπραξία οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Ολυμπίας Οδού, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση που αντιμετωπίζει το Έργο βρίσκονται σε κρίσιμη φάση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Για το λόγο αυτό, η "Ολυμπία Οδός", καλεί κάθε μη εμπλεκόμενο μέρος να απέχει από δραστηριότητες που είναι δυνατόν να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις και συνεπώς την επιτυχή πορεία της Ολυμπίας Οδού. Η μη εξασφάλιση ενδιάμεσης χρηματοδότησης θα έχει ως ανεπιθύμητη συνέπεια την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, σημειώνει η κοινοπραξία.

 

 

 

Γ.Ψ.


NEWSLETTER