Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 21:16

Αρχές 2012 η ολοκλήρωση του Παραδείσια - Τσακώνα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αρχές 2012 η ολοκλήρωση του Παραδείσια - Τσακώνα

 

Για τους πρώτους μήνες του 2012 πάει η ολοκλήρωση και παράδοση του πολύπαθου τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα, για το οποίο δόθηκε το "πράσινο φως" για την ένταξη στο ΕΣΠΑ από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την κυβέρνηση. «Οταν μπορέσουμε να το δώσουμε με ασφάλεια, τότε θα το δώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά στην "Ε" ο Γιάννης Καρνέσης, επικεφαλής της αρμόδιας Διεύθυνσης του υπουργείου Υποδομών για τους αυτοκινητόδρομους στην Πελοπόννησο.

Γ.Σ.

 

Σχόλια  

0 # ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ 06-05-2011 15:12
AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ( Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΕΝΕ) ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΟΓΕΙΟ, EΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ΔΗΜΗΣ 06-05-2011 18:46
Η λανθασμένη χάραξη καί η έλλειψη επαρκούς γεωλογικής καί εδαφολογικής μελέτης καί παρακολούθησης της συγκεκριμένης περιοχής, πιθανόν δεν θα αποτρέψει στο μέλλον δυσάρεστες εκπλήξεις, υπό συνθήκες εντόνου κορεσμού του εδάφους από νερά. Αρα, παράδοση όποτε γίνει αυτή , καί συνεχής έλεγχος (monitoring) του τμήματος αυτού.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # xixixi 07-05-2011 10:14
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ!!!! !!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER